Monitor Audio Anthra

Monitor Audio Anthra

Monitor Audio frigiver Anthra subwoofer-serien, med tre modeller der brillerer i musikalitet og dybde.

Nye kompakte, højtydende subwoofere med kraftig forstærkning, det nyeste indenfor metalenheder-teknologi og intuitiv app-funktionalitet for avanceret DSP og opsætning.

Essex, UK –  17. juli 2023: Monitor Audio er stolte over at kunne præsentere lanceringen af den nye Anthra-serie af subwoofere. Den længe ventede serie introducerer en trio af højtydende, aktive subwoofere til Monitor Audios portefølje. Hver af de tre modeller er udviklet med fokus på musikalitet og kontrol, og med baggrund i en bred viden om akustik, lyd og solide designprincipper, leverer Anthra-serien en jordskælvende dyb bas med musikalitet og hurtighed.

Subwoofere i højeste kvalitet

Førsteklasses byggekvalitet, intuitiv betjening og en brugervenlig app, fuldender den enestående pakke. Og med den fleksibilitet der kommer med en subwoofer-serie der ikke er bundet op på Monitor Audios regulære højttalerserier, giver det brugeren mulighed for at vælge den rigtige løsning på baggrund af pris, ydelse og systemkrav. Uanset hvilket mærke af højttalere subwooferen skal integrere med. Takket være intelligent akustisk design og kerneteknologier fra Monitor Audio, kan Anthra-serien levere den slags dybe og præcise bas som tilfører en dramatisk forøgelse dine oplevelser af film såvel som musik. Det er kontrolleret bas du kan mærke.

 • C-CAM
  Med høj stivhed og lav vægt, er C-CAM membranerne meget bedre i stand til at modstå ekstreme påvirkninger, og udviser derfor meget større autenticitet over hele deres frekvensområde for en renere, mere præcis og livagtig gengivelse.
 • RST II
  Rigid Surface Technology II (RST II) er for første gang blevet brugt i membranen på en Monitor Audio subwoofer-enhed, og øger stivheden, hvilket medvirker til en markant reduktion af forvrængning, når enheden udsættes for store krafter.
 • Klasse-D forstærkere
  Bag RST II C-CAM enhederne med lang vandring, finder du en formidabel forstærker, som er i stand til at levere enorm effekt. Med 425, 900 og enorme 1.400 watt RMS ved kontinuerlig brug, og peak-ydelse i hhv. 500, 1.700 og vanvittige 2.500 watt, sikrer hver forstærker at enhederne yder deres optimale niveau, uanset lydstyrke med ren, præcis og musikalsk ydelse.
 • Kabinetstyrke
  Anthra-subwooferne benytter et ekstremt tykt MDF-kabinet med op til 3.6cm tykke ydrevægge og 1.9cm tykke indervægge, med nøje konfigureret afstivning, akustisk optimeret til ekstrem styrke.
 • Brugervenlige funktioner
  Anthra-seriens utrolige formåen, komplementeres af en række udvalgte, brugervenlige funktioner, som gør den første opsætning til en leg.
 • Forbindelser
  Bagsiden af Anthra-subwooferne byder på omfattende muligheder for tilslutning med RCA og LFE, med mulighed for at sammenkoble op til fire Anthra subwoofere. Til professionelle installationer er det ligeledes muligt at gøre med XLR-kabler. Udover indgangene, findes også en farveskærm med drejeknap som giver adgang til opsætningsmenuen, som tilbyder en lang række tilpasningsmuligheder for integration i et hjemmebiografsystem. Via Montior Audios egenudviklede MaestroUnite app, er det muligt at finjustere og tilpasse Anthra-subwoofere til individuelle behov og smage. Bruger man flere Anthra-subwoofere som er forbundet, bliver justeringerne automatisk overført til de resterende i systemet.

Opsummering af afgørende funktioner

Rigid Surface Technology II (RST II) øger membranens stivhed markant, for håndtering af ekstrem kraft og vandring.

Højtydende klasse-D forstærkere med hhv. 425, 900 og enorme 1.400 watt RMS (kontinuerligt) 500, 1.700 og 2.500 watt i peak-ydelse.

Lukket kabinet for strammere, mere dynamisk bas og større fleksibilitet i placering.

LCD-skærm i farver sikrer hurtig og brugervenlig opsætning

MaestroUnite app til enkel opsætning og betjening

Omfattende tilslutningsmuligheder

Leveres i sort højglans eller hvid satin

Priser:

Anthra W10 – 16.000,-

Anthra W12 – 18.500,-

Anthra W15 – 24.000,-

Tilængelighed:

Monitor Audio Anthra-serien kan leveres fra august 2023.